Blindsave Knee Pads

Blindsave Knee Pads är knäskydd för den innebandymålvakt som kräver det allra bästa skyddet för sina knän.

Blindsave är ett växande målvaktsmärke där Lettlands landslagsmålvakt Andis Blinds är högst delaktig i utvecklingen. När det gäller Blindsaves produkter är det främst målvaktsskydden som slagit igenom hårt och de används flitigt bland landslagsmålvakter runt om i världen.

Blindsave Knee Pads är kanske Blindsave allra mest populära skydd. De finns med ”hard padding” och ”soft padding”. Skyddens paddings kan enkelt tas bort genom en dragkedja. Det underlättar för att få knäskydden ordentligt rena vid tvätt, men ger även möjlighet att byta ut den mot ny padding. Blindsaves hårda och mjuka padding finns att köpa löst, för den som redan har knäskydden.

När det gäller vilken padding som ska användas brukar tyngre målvakter välja den hårda modellen medan lättare målvakter gillar den mjukare. Den hårdare varianten är ganska tunn och ger en bra rörelsekontroll för målvakten. De mjukare knäskydden är tjockare och ger ett bättre skydd. Knäskydden sitter stadigt runt knäet och finns i ett flertal storlekar för att det ska gå enkelt att hitta den modell som sitter bäst på benen.

Blindsaves knäskydd är designade för att sitta stadigt runt knät i alla rörelsemoment i spelet. De är dessutom producerade i ortopediskt material som håller musklerna varma och är bekväma att ha direkt mot huden.

blindsave knee pads

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *